Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

WIE IS PROJECT-21?
Project-21 is een eenmanszaak (64258254) van Sandy van Schaik.
Adres: Mgr. le Blancstraat 21 3945 BV Cothen.
Bereikbaar; sandy@project-21.nl of 0649992293.

DE LEVERINGSVOORWAARDEN.
Project-21 levert uitsluitend aan klanten in Nederland en doet hiervoor beroep op PostNL. Een verzending wordt uiterlijk binnen 3 werkdagen verstuurd. Een brievenbus pakketje kost €4,95 en een groter pakket kost €7,95. Project-21 is niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger (PostNL).

PRIJZEN EN BETALING.
De prijzen vermeld op de website en webshop zijn inclusief btw.
Voor de verzending betaal je €4,95 incl. BTW als het door de brievenbus pasten €7,95 incl. BTW als het in een groter pakketje verstuurd moet worden. Voor die prijs stuurt Project-21 het met PostNL naar je toe. Als je uit de buurt van Cothen komt is het natuurlijk voordeliger om het zelf op te halen. Dit kan alleen op afspraak, zo bespaar je de verzendkosten.

GARANTIE EN RETOURBELEID
Project-21werkt met veel liefde aan je bestelling en gaat uiteraard voor een tevreden klant. Elk artikel wordt gecontroleerd voor verzending. Project-21 vraagt je om de bestelling voorzichtig uit de verpakking te halen.
Indien de bestelling toch niet in de gewenste staat is aangekomen, vraagt Project-21 je om eerst contact op te nemen met Project-21. Om te kijken naar een passende oplossing.
Indien je een artikel beschadigd of gebruikt retour stuurt zonder voorafgaand contact op genomen te hebben met Project-21, zal er geen terugbetaling volgen. Project-21 zal anders binnen 14 dagen het retourbedrag aan je terugbetalen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de retour verzendkosten.
Verzendkosten worden nooit terugbetaald, eventuele kosten van de retourzending worden van de terugbetaling afgetrokken.

HERROEPINGSRECHT
Als klant heb je het recht om je te bedenken tot 14 dagen na levering. Het volstaat als je Project-21 binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra het artikel is terugbezorgd, betaalt Project-21 binnen 14 dagen de kosten van het artikel terug (dus exclusief de eventueel gemaakte verzendkosten). Het artikel dient ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terugstuurt te worden, anders geldt dit herroepingsrecht niet.

WIJZIGINGEN AAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN.
Project-21 behoud zich het recht om de algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website.