Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

WIE IS PROJECT-21?
Project-21 is een eenmanszaak (64.25.82.54) van Sandy van Schaik.
Adres: Mgr Le Blancstraat 21 | 3945 BV Cothen.
Bereikbaar; sandy@project-21.nl of via 06-49992293.
DE LEVERINGSVOORWAARDEN.
Project-21 levert uitsluitend aan klanten in Nederland en doet hiervoor beroep op PostNL.
Een bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verstuurd.
Voor de verzending van je bestelling betaal je €4,95 als het door de brievenbus past als het in een doos moet betaal je €7,25.
Project-21 is niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger (PostNL).
PRIJZEN EN BETALING.
De prijzen vermeld op de website en webshop zijn inclusief btw.
Betalen kan uitsluitend via de webshop of een tikkie.
GARANTIE EN RETOURBELEID
Project-21 werkt met veel liefde aan uw bestelling en gaat uiteraard voor een tevreden klant. Elk product wordt gecontroleerd voor verzending. Project-21 zal alle leveringen stevig verpakken en indien nodig voorzien van extra bescherming. Project-21 vraagt je om de bestelling zo voorzichtig mogelijk uit zijn verpakking te halen en te behandelen met liefde.
Indien de bestelling toch niet in de gewenste staat is aangekomen, vraagt Project-21 je om eerst contact op te nemen met Project-21. Het product moet uiteraard in nieuw staat verkeren. Indien het product gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de verzendkosten voor de retour van je artikel. Verzendkosten worden niet door Project-21 terugbetaald, eventuele kosten van de retourzending worden indien nodig nog van de terugbetaling afgetrokken.
WORKSHOPS
Na betaling is je inschrijving definitief.
Restitutie van het cursusgeld is niet mogelijk i.v.m. gemaakte (inkoop, huur)kosten. Bij verhindering is het wel mogelijk iemand anders je plaats in te laten nemen.
HERROEPINGSRECHT
Als klant heb je het recht om je te bedenken tot 30 dagen na de levering. Het volstaat dat je Project-21 binnen die termijn via de mail laat weten dat het product retour komt. Zodra het product is terugbezorgd, betaalt Project-21 je binnen 14 dagen het retour bedrag terug. Het product dient ongebruikt/onbeschadigd en in de originele verpakking terug gestuurd te worden, anders geldt het herroepingsrecht niet.
WIJZIGINGEN AAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN.
Project-21 behoud het recht voor om de algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website.