Vastgoedstyling

De perfecte eerste indruk!

Staat u op het punt uw woning te koop te zetten?.. of staat uw woning al voor langere tijd te koop?.. Dan is het belangrijk dat u uw woning op laat vallen! Een goede eerste indruk is bepalend of toekomstige kopers uw woning komen bezichtigen. De kans is groot dat na vastgoedstyling potentiele kopers verliefd worden op uw woning. En zo wordt de woning niet alleen sneller verkocht maar vaak ook tegen een betere prijs. Wilt u uw woning optimaal presenteren op de woningmarkt? Project-21  helpt u graag om de perfecte eerste indruk te creëren!

Project-21 werkt in 3 stappen: adviseren, stylen, fotograferen.

Adviseren
Ik kom persoonlijk bij u thuis langs. Samen lopen we de woning door, u kent de woning immers het best. We kijken samen naar de bijzondere aspecten van uw woning en ik voorzie u van alle tips en adviezen om uw woning nog beter te kunnen verkopen. Indien gewenst kunt u alle tips en adviezen in een uitgebreide checklist per mail ontvangen.

Stylen 
In ongeveer 3 uur style ik u gehele woning. Mocht het nodig zijn om accessoires toe te voegen dan kunt u ze kosteloos 2 maanden lenen van Project-21.  Een leegstaande woning kan gestyled worden doormiddel van meubelverhuur. Een volledig ingerichte en opgeruimde woning verkoopt nou eenmaal beter. 

Fotograferen
Project-21 probeerd de styling af te stemmen met de fotograaf zodat die direct na de styling foto’s kan maken voor het beste resultaat.